Gå til innhold
0 anmeldelser slettet mot betalingSlik fungerer TrustSays
Hjelp

Profilen er allerede overtatt

Har en annen allerede bekreftet domenet deres, kan de invitere deg, eller du kan si fra hvis det ikke er dere.

BedriftsprofilLesetid 1 min.
På denne siden
  1. Er det en kollega?
  2. Vet dere ikke hvem det er?
  3. Er det ikke dere?
  4. Greit å vite

Skriver du domenet deres i Opprett profil og ser meldingen er allerede overtatt, har en annen allerede bekreftet domenet. Hver profil kan bare overtas én gang.

Er det en kollega?

Oftest er det en kollega eller en tidligere ansatt som har overtatt profilen.

  1. Finn ut hvem i bedriften som har tilgang til TrustSays Business.
  2. Be dem invitere deg under Innstillinger, Team og roller.
  3. Du får en e-post med invitasjonen.

Vet dere ikke hvem det er?

Velg Be om tilgang, eller kontakt oss. Skriv domenet, navnet ditt og rollen din i bedriften. Så hjelper vi med å finne ut av det.

Er det ikke dere?

Mener dere at en uvedkommende har overtatt profilen deres, velger dere Det er ikke vi som har overtatt den. Det fører til Rapporter misbruk, der dere kan beskrive saken.

Greit å vite

  • Overtakelsen krever at noen har bevist eierskap til domenet med e-post, DNS eller meta-tagg.
  • Det må alltid være minst én eier. Skal eierskapet byttes fordi eieren har sluttet, så kontakt oss, så hjelper vi dere.
Var dette nyttig?
Trenger du fortsatt hjelp?Skriv til oss, så tar vi kontakt. Vi svarer på hverdager mellom 8 og 18.Kontakt oss

Vi bruker informasjonskapsler

Nødvendige informasjonskapsler får siden til å fungere. Sier du ja til alle, bruker vi også informasjonskapsler til statistikk og til å måle våre egne annonser. Les retningslinjene for informasjonskapsler